Kidal.Lettertype transformatorVeelvoorkomende gebreken in de industrie

  • vrijgavetijd:2022-10-06 11:21:15
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:360
  • Korte omschrijving:

    Kidal.,Geluidsoplossing van droge transformatorenWat is de bedrading van droge transformator?Kidal.De droge transformator die w

Artikel inhoud

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Wat is de bedrading van droge transformator?

Kidal.De droge transformator die wordt gebruikt voor de omzetting van de spanning van de elektriciteitscentrale verschilt van de olietransformator. Het is strikt verboden om de weg te leiden aan de onderkant van de spanningszijde om te voorkomen dat de isolatietlaag van de droge transformator doordringt als gevolg van de overspanning aan de elektriciteitsnet kant of de bliksemslag op de lijn.

Over het algemeen is de methode voor de noodbehandeling van de olie ondergedompelde transformator voornamelijk bedoeld om de olie ondergedompelde transformator te ontkoppelen, de schakelstroom aan elke kant te verbreken, snel de gereserveerde olie ondergedompelde transformator te investeren en het stroomvoorzieningssysteem van nul te starten. Stop de werking van koelapparatuur. Sleutelolie onderdompelde transformator ontsteking. Wanneer L-type olie ondergedompeld transformator en hogevoltage station olie ondergedompeld transformator worden ontstoken, moet de generatoren eerst worden gedemonteerd.

Bayt Furik.De schakelstroom ontbreekt aan één fase van stroom;

De representatieve verbindingsgroep van droge transformator is: Engelse hoofdletters geven de bedrading aan aan de primaire kant (of de primaire kant) en Engelse letters geven aan dat de bedrading aan de secundaire kant (of secundaire kant) staat. Y (of y) aan de sterrenbedrading, en D (of D) is driehoekige bedrading.

Wiringwijze van droge transformator:


Kidal.Lettertype transformatorVeelvoorkomende gebreken in de industrie



Wanneer de transformator uit de fase is, als de tweede fase wordt geblokkeerd,Kidal.Prijs van de transformator: 1000KVA, is er nog steeds geen geluid wanneer de tweede fase wordt verzonden, zoals in het geval van de tweede fase. Er zijn drie redenen voor fasedeficiëntie:

Hoe maak je olie voor olie ondergedompelde transformator?

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt zal het geluid niet veranderen, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

detailhandelaarfabrikant van droge transformatoren

Het wordt meestal veroorzaakt door onredelijke installatie of ineffectieve afdichting. Polymere composietmaterialen kunnen metalen materialen, porselein, gelaagd glas en andere materialen zeer goed binden,Kidal.Technische prestatietabel van droge transformatoren, zodat het drukbeheer van olielekkage wordt bereikt.

De transformator bestaat uit twee of meer elektromagnetische spoelen die rond dezelfde transformator-kern worden gewikkeld. De tandweerstand is verbonden volgens het wisselende elektromagnetische veld en werkt volgens het basisprincipe van het magnetische effect van de stroom. De installatie van een transformator wordt geacht bevorderlijk te zijn voor de exploitatie, het onderhoud en het vervoer, en tegelijkertijd wordt een betrouwbaar gebied gekozen. De nominale capaciteit van de transformator moet doeltreffend worden gebruikt bij de toepassing van de transformator.


Kidal.Lettertype transformatorVeelvoorkomende gebreken in de industrie



In het geval van gebruik van droge transformator moeten de klanten de methode van bedrading beheersen. Als er problemen zijn in de bedrading, is het gemakkelijk om gemeenschappelijke fouten in de toepassing te veroorzaken. Wat is de bedrading van droge transformator?

Kosten van werkplaatsenVan het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Er zij op gewezen dat na de ontwikkeling van deze jaren het totale niveau van de Chinese transformator-industrie in dit stadium in wezen internationaal is, en dat het kwaliteitsniveau niet anders is dan dat van overzeese goederen& rdquo. De persoon die verantwoordelijk is voor de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association zei dat.

Als de olie ondergedompelde transformator wordt verbrand door de cover van de transformator,Kidal.Wat zijn de testelementen van droge transformator, open de onderkant van de transformator en plaats een passend deel. Wanneer de olie ondergedompelde transformator in brand staat, kan de olie niet worden vrijgegeven om het optreden van de olie ondergedompelde transformator te voorkomen. Tegelijkertijd gebruik je detectieapparatuur om het vuur onmiddellijk uit te blussen. Om het gevaar niet uit te breiden, moet de brandweer op de hoogte worden gebracht.

Kidal.Wiringwijze van droge transformator:

Verslechtering van de isolatie van de kern van de transformator

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, zoals laagfrequent dempingsprogramma, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Kidal.Overige productinformatie
  • Mace.Hefplatform van het type geleiderail HefplatformDe techniek van buigen

    Mace.Hefplatform van het type geleiderail HefplatformDe techniek van buigen

  • Belo HorizonteKleine podiumliftHet belang van de selectie van machines

    Belo HorizonteKleine podiumliftHet belang van de selectie van machines

  • Brunswick.Hydraulisch hefplatformKantoorvastgoed betreedt de beurs

    Brunswick.Hydraulisch hefplatformKantoorvastgoed betreedt de beurs

  • MILUSOutdoor hydraulisch hefplatformRedenen voor de krimpende industriemarkt:

    MILUSOutdoor hydraulisch hefplatformRedenen voor de krimpende industriemarkt:

  • Rimini.Hydraulisch hefplatform met geleiderailHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

    Rimini.Hydraulisch hefplatform met geleiderailHet probleem van de markt is nog steeds de vraag

  • Rimini.Hydraulisch platform van het type kuilVolg eerst het principe van de gebruiker

    Rimini.Hydraulisch platform van het type kuilVolg eerst het principe van de gebruiker

  • Rimini.Elektrische hydraulische hefplatformtruckAanpassen aan het nieuwe normaal

    Rimini.Elektrische hydraulische hefplatformtruckAanpassen aan het nieuwe normaal

  • Rimini.Hydraulische hefbrugSlecht onderhoud zal problemen veroorzaken

    Rimini.Hydraulische hefbrugSlecht onderhoud zal problemen veroorzaken

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!